Szczegóły

28 września 2022

Webinar dla brokerów ubezpieczeniowych

7 września odbyło się szkolenie zawodowe dla brokerów organizowane przez Pion Klienta korporacyjnego PZU SA - „Branża spożywcza: ocena ryzyka i produkt – wybrane zagadnienia, szkolenie IDD”.

Do wygłoszenia wykładu zaproszono również PZU LAB.

Prezes Zarządu PZU Lab SA Dariusz Gołębiewski przedstawił najczęstsze zagrożenia w branży oraz wskazał rozwiązania minimalizujące ryzyko – miedzy innymi system PZU LAB Enterprise Safety Tools, który jest częścią programu prewencyjnego PZU SA – Ryzyko Pro. Gościem Prezesa Gołębiewskiego był St. kpt. mgr inż. poż. Dariusz Baranowski Kierownik Pracowni w Zakładzie Badania Przyczyn Pożarów i Rozpoznawania Zagrożeń Szkoły Głównej Służby Pożarniczej oraz  kierownik studiów podyplomowych „Badanie przyczyn pożarów i okoliczności ich powstania”, który opowiadał o zabezpieczeniach przeciwpożarowych i najczęstszych przyczynach pożaru.

Zapraszamy do obejrzenia materiału:

Załączniki

Q_A_Branza_spozywcza_ocena_ryzyka_i_produkt_wybrane_zagadnienia.pdf

Typ: dokument

Rozmiar 214,3kB

Pobierz plik

Zamknij